Slice 1

Projectleider transformatie

De afgelopen jaren hebben we een gebiedsloods ingezet om samen met ondernemers, initiatiefnemers en exploitanten de modernisering van de waterrecreatie op gang te brengen. Maar er blijkt meer nodig om de sector op lange termijn economische vitaal te houden.

In augustus 2021 nam Wouter de Waal het stokje over van de gebiedsloods waarbij zijn takenpakket is verbreed. Wouter treedt ook op als kwartiermaker en als recreatiemakelaar.

Net als zijn voorgangster adviseert Wouter ondernemers over bedrijfsplannen. Ook probeert hij relaties tot stand te brengen tussen ondernemers en andere partijen zoals overheden, natuurorganisaties, andere initiatiefnemers en omwonenden.

In zijn rol als kwartiermaker bereidt Wouter een ontwikkelkader voor dat – na vaststelling – ondernemers en investeerders duidelijkheid geeft over welke ontwikkelingen waar wel en niet zijn toegestaan. Als recreatiemakelaar brengt hij ondernemers in contact met concepten die elders succes hebben bewezen. Daarnaast gaat hij aan de slag om nieuwe investeerders aan te trekken.

Om onderscheid te maken met de rol van de gebiedsloods, passen we de functienaam aan: we spreken nu van projectleider Transformatie recreatie en toerisme.

Contact

Ondernemers, initiatiefnemers en exploitanten kunnen contact opnemen met Wouter de Waal, projectleider Transitie recreatie en toerisme voor de Oostelijke Vechtplassen, via [email protected].

Vragen of ideeën?

Laat het ons weten!

e-mail ons