Slice 1

Ondernemersbijeenkomst: 26 februari

Op maandagavond 26 februari organiseren we in samenwerking met ondernemersvereniging Ondernemend Wijdemeren en HISWA-RECRON een bijeenkomst voor ondernemers in het plassengebied over het versterken en verbeteren van het recreatief aanbod in de Oostelijke Vechtplassen, een van de doelen uit het programma Aanpak Oostelijke Vechtplassen (AOV). Welke ideeën zijn er en wat is er nodig om deze te realiseren?

Aanmelden

De bijeenkomst start on 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) en vindt plaats in theater Dillewijn in Ankeveen. Bent u ondernemer en wilt u meepraten? Meld u aan via [email protected].

Kansen voor ondernemers

Waar staan we nu? En wat willen we de komende jaren bereiken? Hoe raakt het programma ondernemers? Met nog een paar jaar te gaan staan we op een kantelpunt. Waar zetten we de komende jaren onze energie op in? Waar liggen de kansen? Daarover gaan we graag met u in gesprek.

Toekomstbeeld 2030; wat is nodig?

Als inspiratiebron gebruiken we de sfeerbeelden van Bureau Buhrs uit het rapport Toekomstbeeld 2030. Ook hoort u kort meer over twee praktijkvoorbeelden: de aanpak in De Wijde Blik én De Gouden Greep. Welke initiatieven zijn kansrijk voor het gebied rondom de Oostelijke Vechtplassen en wat is nodig om deze te realiseren? Graag delen we met u de eerste ideeën voor het instellen van een recreatiefonds dat kan helpen ideeën tot uitvoer te brengen.

Vragen of ideeën?

Laat het ons weten!

e-mail ons