Slice 1

Ondernemers laten van zich horen

Ruim 50 ondernemers en andere belangstellenden waren aanwezig tijdens de bijeenkomst over het programma Aanpak Oostelijke Vechtplassen op maandagavond 26 februari in theater De Dillewijn in Ankeveen. De aanwezigen waren kritisch en stelden vooral vragen over de voortgang van de projecten en initiatieven.

Na een welkomstwoord van Dik van Enk, voorzitter van de ondernemersvereniging Ondernemend Wijdemeren, praatte Joyce van Beek, programmamanager Aanpak Oostelijke Vechtplassen, de aanwezigen bij over ontwikkelingen binnen het programma. Vervolgens presenteerde Wessel Brocken van Bureau Buhrs het Toekomstbeeld 2030 Oostelijke Vechtplassen. Tenslotte waren er drie korte presentaties van verschillende initiatieven: de Gouden Greep, De Wijde Blik en de aanpak in de Randmeren, bedoeld als inspiratie voor de aanwezigen.

Vragen en antwoorden

De gestelde vragen met antwoorden vindt u hier.

Presentaties

De presentatie Aanpak Oostelijke Vechtplassen van Joyce van Beek vindt u hier.
De presentatie Toekomstbeeld Oostelijke Vechtplassen 2030 van Wessel Brocken vindt u hier.
De gepresenteerde tekst over de Gouden Greep van Tries Scherpel vindt u hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een van de projecten binnen de Aanpak Oostelijke Vechtplassen? Kijk dan bij het onderdeel projecten op deze website. Bij de pagina’s over projecten staan de projectleiders met contactgegevens genoemd. Heeft u algemene vragen over het programma of de voortgang, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Vragen of ideeën?

Laat het ons weten!

e-mail ons