Slice 1

Vernieuwde recreatieve routes

Goed om te weten: het Fietsroutenetwerk Gooi & Vecht en de Toeristische Overstappunten (TOP’s) zijn vernieuwd. Bovendien is nu – na een lang traject – ook het Wandelnetwerk Gooi & Vecht volledig gerealiseerd. De routenetwerken zijn deels gesitueerd in het gebied rond de Oostelijke Vechtplassen. Daarom delen we het hier.

Bezoekers en inwoners kunnen nu zelf routes uitstippelen of uitgezette routes volgen. Met de vernieuwde netwerken kunnen recreanten Gooi en Vechtstreek in het algemeen en het Loosdrechts Plassengebied in het bijzonder ontdekken en beleven.

24 mei 2022: opening routenetwerk Gooi en Vechtstreek

Het realiseren van de nieuwe routenetwerken is mede mogelijk gemaakt door financiering van de provincie Noord-Holland en door het intensief samenwerken van vele betrokken partners. De TOP’s zijn vormgegeven in de huisstijl van Visit Gooi & Vecht en voorzien van het nieuwe wandelnetwerk, het vernieuwde fietsroutenetwerk en van diverse suggesties voor interessante wandel- en fietsroutes. Ook de bewegwijzering en informatiepanelen van Fietsroutenetwerk Gooi & Vecht zijn geheel vernieuwd.

Voor meer routetips en informatie over wandelen en fietsen: visitgooivecht.nl.

Vragen of ideeën?

Laat het ons weten!

e-mail ons