Slice 1

Ontdek Nederland onder water

Vanwege de betrokkenheid van het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht krijgen wij de gelegenheid om u te trakteren op een exclusieve voorvertoning van de film ‘Nederland onder water’ van regisseur Arthur de Bruin. Dat doen we op zondagmiddag 13 november tussen 15.00 en 17.00 uur. De toegang is gratis, u bent van harte welkom.

Speciaal voor deze middag toveren we de voormalige NH-kerk aan de Oud Loosdrechtsedijk 230 om tot een intieme bioscoopzaal. Het is met recht een exclusieve gelegenheid: pas later dit jaar wordt de film op televisie uitgezonden. Een absolute bonus is dat regisseur Arthur de Bruin, bekend van de veelgeprezen natuurfilms Wolf en de Marker Wadden, zelf aanwezig is om na afloop met u in gesprek te gaan over de film én over het bijzondere maak- en productieproces.

Reserveer dus zondag 13 november in uw agenda en kom genieten van de Nederlandse onderwaternatuur. We starten om 15.00 uur. De toegang is gratis, net als het kopje koffie dat we serveren.

Waterschap AGV

Het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht – één van de 21 partners binnen de Aanpak Oostelijke Vechtplassen – zorgt voor schoon oppervlaktewater, onder andere in de wateren van het Loosdrechts Plassengebied. Vanwege de link met de waterwereld besloot het waterschap de film ‘Nederland onder Water’ te steunen met een financiële bijdrage. In ruil daarvoor kunnen wij u nu trakteren op een bijzondere middag waarin de Nederlandse wateren centraal staan.

Vragen of ideeën?

Laat het ons weten!

e-mail ons