Slice 1

Nieuw jaar, nieuwe website

Nadat we u afgelopen zomer trakteerden op een frisse en gezamenlijke programmastijl, staat sinds begin deze maand ook de bijbehorende website online! Net als voorheen te vinden via www.vechtplassen.nl.

We hebben de aanpak met de 3 pijlers en de daaraan gekoppelde projecten een centrale positie gegeven. Elk project heeft een eigen pagina: met actuele info, achtergronden, een planning en contactgegevens van de betrokken projectleider. Ook de nieuwsrubriek springt direct in ’t oog. Zo bent u snel en direct op de hoogte van activiteiten, effecten en de resultaten van de aanpak.

In de Aanpak Oostelijke Vechtplassen werken we met 21 partners samen aan ruim 25 projecten die samen de natuur, de waterkwaliteit en de recreatiesector in dit unieke beschermde natuurgebied verbeteren. Op de website wordt dan ook veel aandacht besteed voor de organisatie van dit alles en de manier waarop het besluitvormingsproces in elkaar steekt. Kers op de taart is de gebiedskaart: voor elk van de 13 gebieden verschijnt er een pop-up met een link naar de projecten die in dat gebied op stapel staan. Kortom, alle info overzichtelijk op één plek.

Mooie foto’s? Zeer welkom!

Het gebied rond de Loosdrechtse Plassen leent zich voor een website met veel foto’s. Heeft u foto’s in uw collectie die goed passen bij de sfeer, logisch aansluiten bij een bepaald project of thema of anderszins de moeite van het publiceren waard zijn? We ontvangen ze graag! De mooiste foto’s plaatsen we online. Als u naast locatie ook uw naam en mailadres vermeld, dan maakt u kans op een cadeaubon! Sturen naar: [email protected]. We zijn benieuwd!

Zeg nou zelf…

Heeft u opmerkingen, tips of suggesties over de nieuwe website? Mist u informatie, ziet u verbeterpunten of heeft u een interessante casus om te delen of gewoon een goed idee? Laat het ons weten, eveneens via bovengenoemd adres!

Vragen of ideeën?

Laat het ons weten!

e-mail ons