Animatie
Slice 1

Meer weten over het baggeren?

Binnenkort gaat het baggeren van 1e tot en met de 5e Loosdrechtse Plas van start. De voorbereidingen van de werkzaamheden beginnen half oktober. De uitvoering start naar verwachting een maand later, half november dus.

Bent u benieuwd? Wilt u weten hoe het baggeren wordt uitgevoerd en wat u hiervan gaat merken? Tijdens de informatiemarkt Oostelijke Vechtplassen op dinsdag 11 oktober die plaatsvindt in de voormalige NH Kerk in Oud-Loosdrecht, plaatsen we naast de kerk een aparte tent. Daar vindt u alle informatie over de verschillende baggerprojecten. Leden van het projectteam en van Beens Dredging, de aannemer die het werk gaat uitvoeren, gaan graag met u in gesprek om de aanpak toe te lichten en uw vragen te beantwoorden.

BouwApp

Wilt u tijdens de uitvoering op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken van het baggerproject, download dan de BouwApp in de Play Store of de App Store. Zoek naar ‘project Baggeren 1e t/m 5e Loosdrechtse Plassen’. Met de Bouwapp kunt u vragen stellen en meldingen doorgeven en bent u altijd op de hoogte van de actuele planning van de werkzaamheden.

Nieuwsbrief Baggeren

Bent u niet zo van de app maar wilt u toch goed op de hoogte blijven van dit project? Kijk dan even op vechtplassen.nl/baggeren. Hier staat een formulier waarmee u zich kunt aanmelden voor de nieuwsbrief Baggeren. U ontvangt de laatste info dan vanzelf in uw mailbox.

De informatiemarkt Oostelijke Vechtplassen is van 17.30 uur tot 20.30 uur, Oud Loosdrechtsedijk 230.

Vragen of ideeën?

Laat het ons weten!

e-mail ons