Slice 1

Informatieavond faunapassages op donderdag 11 juli

Vanuit het programma Aanpak Oostelijke Vechtplassen wordt gewerkt aan de aanleg van verschillende faunapassages. Het doel hiervan is natuurgebieden met elkaar te verbinden zodat dieren veilig de wegen kunnen kruisen. Zo versterken we de natuur en maken we de wegen veiliger. Wilt u meer hierover weten? Kom dan naar de informatieavond op 11 juli in de Botenloods van Ottenhome, Zuwe 20 in Kortenhoef.  

Er zijn voor 14 locaties ontwerpen gemaakt voor dierentunneltjes onder de weg, planken langs bruggen of maatregelen die een oversteek van reeën veiliger laten verlopen. Omdat het project het niet toelaat alle locaties direct uit te voeren, maken we deze zomer een prioritering met een planning. Bij de te maken keuzes kan de reactie van bewoners een rol spelen. Vandaar dat we graag de ontwerpen voor de verschillende locaties met u delen en benieuwd zijn naar uw reactie.

Programma

U bent welkom vanaf 19:15 uur.

19:15 uur: inloop met koffie/thee/fris 
19:30 uur: presentatie van de ontwerpen
20:00 uur: gelegenheid voor reacties en vragen 
20:30 uur: einde

Tijdens de informatieavond kunt u uw reactie achterlaten in de reactiebox. Kunt u 11 juli niet aanwezig zijn, maar wilt u toch een reactie geven, stuur deze dan naar [email protected]. Ga voor meer informatie over dit project naar deze pagina.

 

Vragen of ideeën?

Laat het ons weten!

e-mail ons