Aanpak Oostelijke Vechtplassen, Loosdrechtse Plassen
Slice 1

10 oktober: informatiemarkt Aanpak Oostelijke Vechtplassen

Wilt u meer weten over de projecten binnen het programma Aanpak Oostelijke Vechtplassen? Kom dan naar de jaarlijkse informatiemarkt op donderdag 10 oktober. Tussen 17:30 en 20:30 uur kunt u in gesprek gaan met een van de projectleiders van de ruim 25 projecten. De informatiemarkt vindt plaats in sporthal De Fuik, Zuidsingel 54 in Kortenhoef.

Het is inmiddels de vierde informatiemarkt op rij. Vorig jaar lieten zich circa 200 mensen informeren over het programma.

Projectinformatie

Naast algemene informatie over het programma vindt u op de informatie over de afzonderlijke projecten. Voorbeelden hiervan zijn: projecten voor natuurontwikkeling, de aanpak van baggeren, herstel van legakkers, maatregelen voor moerasvogels, de aanleg van faunapassages en de realisatie van recreatieve routes. De betrokken projectleiders geven nadere uitleg en beantwoorden graag uw vragen.

Aanpak Oostelijke Vechtplassen

In het programma Aanpak Oostelijke Vechtplassen werken 21 partijen sinds 2017 samen om de natuur te versterken, de waterkwaliteit te verbeteren en de recreatiesector te moderniseren. Ruim 25 projecten vormen een samenhangend pakket van maatregelen dat moet zorgen voor een complete kwaliteitsverbetering van het hele gebied. Het programma loopt tot en met 2027.

Vragen of ideeën?

Laat het ons weten!

e-mail ons