De Zuwe, recreatie, Oostelijke Vechtplassen
Slice 1

Werkzaamheden richting De Zuwe

Tot en met vrijdag 19 juli voert de provincie Noord-Holland werkzaamheden uit voor een betere verkeersveiligheid bij recreatiestrandje De Zuwe. Tussen 7.00 ’s ochtends tot 16.00 ’s middags kunt u De Zuwe niet per auto bereiken. Ook fietsers ondervinden hinder van de werkzaamheden.

De provincie wil het fietsen stimuleren door extra fietsenrekken te plaatsen. Het aantal parkeerplaatsen voor auto’s blijft beperkt. Op verschillende plekken komen boomstammen te liggen of paaltjes te staan die parkeren onmogelijk maken. De plekken waar parkeren wel is toegestaan, krijgen een duidelijke aanduiding.

Pendeldienst

Fietsverkeer vanaf Vreeland kan het strandje tijdens de werkzaamheden nog wel bereiken. Voor doorgaand fietsverkeer is aan beide kanten een pendeldienst aanwezig. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Bakfietsen, fatbikes, scooters en bromfietsers passen niet in het busje. De omleiding gaat langs de N523, Middenweg, Herenweg, Noordereinde en Zuidereinde. De extra reisafstand bedraagt ongeveer 5 kilometer. 

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem contact op met het Servicepunt van de provincie via telefoonnummer 0800 – 200 600 (gratis) of [email protected]

Vragen of ideeën?

Laat het ons weten!

e-mail ons